историята е следната 2 пъти вече се случва колата да гасне в движение в рамките на седмица.четох доста по вапроса но при другите случаи проблема е при подаването на много гас ,а при мин се случи на обороти по инерция загряла на около 60гр. изгасяйки светва чека и пали след минута чека светва но след като запали изгася .първият път като го направи като запалих беше малко тромава първия километър после всичко се оправи.тая сутрин историята се повтори смених филтъра и очаквам резултат но ми се струва че ще е друго.ако има и други патили да споделят
Известие
Collapse
No announcement yet.
2.4jtd гасне
Collapse
X
-
Нафтата случайно да е от ПЕТРОЛ ИЛИ ЛУКОЙЛ???
Бях пуснал рдна тема, за 15 км колата загасна десетина пъти, след всяко гаснене палеше без проблем...... Оказа се че доста колеги са имали проблема, изчисти датчика на ГНП източи нафтата, сменяй филтъра и каране му е майката
---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 13:00 ----------
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=82351
Comment
-
нафтата я источихме една вечер от едни руски тирове бяха чисто нови надали биха карали с помия.двигателите им са с евро незнам си кво.казаха че е шелска.никога съм нямал проблеми с тях.може би просто вече му е дошло времето.зареждал съм от много места приятели тираджии имам много и всеки казва различно явно качеството на горивата дори и в една веригано на отделни места е различно156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000
Comment
-
След смяната на филтъра проблеми вече няма.но за всеки слечай направих диагностика естествено бе записала грешки които след това не се появиха,но това което ме притисни беше показанията на дебитомера при искана стойност 235 той отчиташе 467.цифрите не са точни по спомен ги пиша но разликата беше 200 единици,каква може да е причината.дебитомера е бош на5 месеца,колата си варви добре не пуши разхода бива156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000
Comment
-
Затапен egr
Sent from my HTC One using TapatalkDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Няма вариант да го спреш през диагностиката.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment